LED-PEILIT

Tarjoamme markkinoilla olevista laadukoista materiaaleista valmistettuja peilejä. Jokainen peili on testattu ja todistettu turvallisuudesta ja EU: n vaatimusten noudattamisesta. Peilit ovat myös CE-sertifioituja.

LED-peilit kiehtovat korkealaatuista ja ainutlaatuista ulkonäköä, jotka esittelevät kylpyhuoneeseen tyylikät ilmapiiri.

LED-valaistut peilit ovat tyylikkäitä lisäyksiä jokaiseen kylpyhuoneeseen. Peileja saa eri mitoissa.

Peilit ovat sertifioitu CE, RoHS ja IP65. Tarjoamme myös 3D-LED-peili, joka on valaistu valkoisella tai LED-valolla.

3D-LED-peilit syttyvät lämpimällä valkoisella LED-värillä tai värillisellä LED-valolla.

Lämmin valkoinen / kylmävalkoinen LED – LEDien väri voi valita. Näin voit säätää värisävyjä kylpyhuoneessasi.

Jokainen yksittäinen peili valmistetaan erikseen jokaiselle asiakkaalle. Siksi voimme tarjota asiakkaillemme parasta laatua kohtuullisella hinnalla.

Tarjoamme peilit missä tahansa mitassa ja suunnittelussa.

Anturi – nykyaikainen vaihtoehto, joka mahdollistaa peilin kytkemisen päälle ja pois päältä heiluttaen käsin anturin koskettamatta peiliä. Anturi asennetaan peilin alapuolelle.

Demister – estää sumutuksen jopa kuumalla kylvyssä. Häiriö voidaan yhdistää LED-valaistukseen, joka mahdollistaa kahden vaihtoehdon käytön samanaikaisesti. Ne voidaan myös erottaa lisäkytkimellä. Virrankulutus on <2,5 W / dm2 ja 230 V.

LED-kello – näyttää ajan ja päivämäärän. Siinä on kolme painiketta, joiden avulla voit asettaa kellonajan ja päivämäärän. Kello asennetaan peilin alareunan yläpuolelle.

Kosmeettinen peili – peili, jonka halkaisija on 11 cm ja 2,5x suurennus. Se on tarkoitettu meikkaamisen. Se on asennettu pääpeilin pinnalle.